~ Workshops en lezingen ~

Op maat gemaakte workshops

Intrinsiq verzorgt op maat gemaakte workshops waarin verschillende aspecten uit zowel de sportpsychologie als de sociale- en organisatiepsychologie aan bod kunnen komen. In een workshop wordt er op een interactieve manier kennis gemaakt met verschillende mentale training thema’s. Door middel van filmpjes, oefeningen en werkvormen worden er één of meerdere thema’s besproken. Elke workshop is uniek en zal volledig worden afgestemd op de doelgroep.

Wil je meer informatie of een afspraak? Neem dan contact op met de praktijk van Intrinsiq in Maasland (tussen Rotterdam en Den Haag). Vul het informatieformulier in of bel.

Op de tennisbaan

Workshops en clinics óp de tennisbaan met een mentaal thema. Yoran combineert in deze workshops zijn twee expertises: tennis en sportpsychologie.

Kleedkamer sessies

Kleedkamer sessies met professionals uit sport en bedrijfsleven. Een of meerdere (mentale) thema’s worden op een interactieve manier belicht. Vaak met sport als metafoor.

Voor sport en bedrijfsleven

Workshops voor sporters, ouders, (management)teams of bedrijven. Een workshop richt zich op een thema uit de sportpsychologie of op thema’s als Werken is Topsport, werk-privé balans en persoonlijk leiderschap.

Docent ROC Mondriaan afd. Sport & Bewegen

“Binnen de professionele en heldere aanpak van Yoran is er een mooie
wisselwerking tussen de praktijk en theorie. Yoran weet vanuit zijn vakmanschap en rijke
ervaring als sportpsycholoog en sporter voor
elk doelgroep een praktische- en waardevolle workshop op het mentale vlak aan te bieden.”