~ Je hebt geen ogen nodig om te zien, maar visie ~

Organisatieontwikkeling

Een goed lopende organisatie staat nooit stil. Er verandert veel, zowel binnen in een organisatie als in de bedrijfsomgeving. Het is daarom van belang dat een organisatie op een adequate manier reageert op deze invloeden. En hoe kun je als organisatie de talenten en kwaliteiten van je team optimaal inzetten? Intrinsiq biedt verschillende trainingen aan voor organisaties die op een goede manier willen ontwikkelen en groeien en oog hebben voor het welzijn en functioneren van medewerkers. Samen gaan we voor een optimale teamprestatie! De trainingen worden op maat gemaakt en volledig afgestemd op de wensen van de organisatie. Verandermanagement, teamdynamiek en energiemanagement zijn voorbeelden van thema’s die aan bod kunnen komen.

Training verandermanagement

In de huidige maatschappij gaan de ontwikkelingen pijlsnel. Wat vandaag nieuw is, is morgen oud. En dus moeten bedrijven en ook individuen inspelen op en zich constant aanpassen aan de veranderingen om zich heen. Het veranderproces kent verschillende fases en veel veranderingen roepen weerstanden op. Met behulp van de training verandermanagement leren werknemers, managers en leidinggevenden om te gaan met veranderingen, weerstanden, hun eigen rol, motivatie, communicatie en betrokkenheid.

JTI trainingen voor team- en organisatieontwikkeling

Wilt u het beste uit uzelf en uw collega’s halen? Intrinsiq biedt ook trainingen aan op basis van JTI®. Met behulp van de JTI geeft Intrinsiq particulieren, managers, teams en organisaties inzicht in zichzelf en in de diversiteit onder mensen. De training bevordert het begrip en de waardering van jezelf en van anderen en helpt om op een positieve manier gebruik te maken van de persoonlijkheidsdynamiek. 

Intrinsiq is geaccrediteerd voor het gebruik en de interpretatie van de Jungian Type Index® (JTI®). De JTI is een vragenlijst die een beeld geeft van de persoonlijkheid en de persoonlijke voorkeuren. Deze ‘persoonlijke voorkeuren’ kunnen vergeleken worden met de voorkeur voor links- of rechtshandigheid. De JTI is gebaseerd op Action Type® en is de Europese vertaling van de Amerikaanse Myers-Briggs Type Indicator® (MBTI®) en een zeer bruikbaar middel voor individuele-, team- en organisatieontwikkeling.

Energiemanagement

Door middel van energiemanagement worden mensen zich bewust van hun mentale, emotionele en fysieke energieverbruik en leren ze hoe ze hun batterij kunnen opladen en verzorgen. Veel dagelijkse activiteiten kosten energie, maar wat levert er energie op? Het gaat vaak niet om meer en harder werken, maar om effectiever en efficiënter werken.

Met de workshops, trainingen en programma’s van Intrinsiq worden leidinggevenden en werknemers gestimuleerd zelf de regie te nemen over hun leven en hun gezondheid. Ze krijgen inzicht in welke mentale, emotionele en fysieke taken (te) veel energie vergen en worden zich bewust van hun eigen ‘lekkende batterijen’ en daarmee van hun eigen kracht. Ze krijgen concrete handvaten om optimaal te presteren!

Heb je vragen of wil je een kennismakingsgesprek? Neem dan contact op met de praktijk van Intrinsiq in Maasland (tussen Rotterdam en Den Haag). Vul het informatieformulier in of bel.

Politie Nederland – Kernteam Mentale Kracht

“De essentie van de topsport weet Yoran op een treffende wijze te vergelijken met het politiewerk. Met zijn bevlogen enthousiasme én kennis zet hij een duidelijk verhaal neer wat aansluit bij de beleving van politiemedewerkers.”