Soms win je, soms leer je

Over Intrinsiq

SPORTPSYCHOLOOG VSPNĀ® rotterdam den haag

Intrinsiq is opgericht door prestatiecoach Yoran Verschoor en gevestigd in Maasland, centraal gelegen tussen Rotterdam en Den Haag. Yoran is sociaal- en organisatiepsycholoog en SPORTPSYCHOLOOG VSPN®. Al geruime tijd verzorgt Yoran mentale trainingen, cursussen, lezingen en workshops voor:

  • Particulieren
  • Sporters
  • Bedrijven
  • Onderwijsinstellingen

Yoran heeft een topsport achtergrond als tennisser. Na zijn actieve tenniscarrière heeft hij psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Leiden. Tijdens zijn studie heeft hij zich verdiept in de sportpsychologie door o.a. het volgen van keuzevakken en het bijwonen van workshops en congressen. 

In 2009 is hij afgestudeerd als Sociaal en Organisatie Psycholoog. Via de Postdoctorale Opleiding tot Praktijk Sportpsycholoog® aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, heeft hij zich verder gespecialiseerd in het begeleiden van sporters, particulieren en bedrijven. Als sportpsycholoog is Yoran werkzaam in veel verschillende takken van sport. Momenteel werkt hij met individuele sporters en teams op verschillende niveaus, van jong tot oud en van breedtesporters tot Olympische sporters. Hij is onder meer verantwoordelijk voor de mentale begeleiding van het eerste team van eredivisieclub Excelsior Rotterdam. Daarnaast heeft Yoran onlangs vier boeken geschreven en is hij actief als docent op de Hogeschool Rotterdam, als trainer Mentale Kracht bij de Nationale Politie en als prestatiepsycholoog bij BeLife - Clinical Center of Movement.

Intrinsiq werkt vanuit een unieke filosofie, gebaseerd op ervaringen en behaalde doelen en resulaten in de sport, het onderwijs en het bedrijfsleven. Deze filosofie is gebaseerd op het idee dat de pijlers controle, plezier, motivatie en vertrouwen de motor zijn van ieders intrinsieke mentale kracht (het 'innerlijke vuurtje'). Je kunt hieronder de filosofie van Intrinsiq in de vorm van een kleine animatie bekijken. Wat is voor jou de belangrijkste pijler?

Heb je vragen of wil je een kennismakingsgesprek? Neem dan contact op met de praktijk van Intrinsiq in Maasland (tussen Rotterdam en Den Haag). Vul het informatieformulier in of bel.

De filosofie van Intrinsiq op basis van vier pijlers