Het innerlijke vuurtje, je drijvende kracht
voor topprestaties

Verbeter je prestaties

Bij het leveren van prestaties komen veel mentale factoren kijken en Intrinsiq helpt om deze factoren onder de knie te krijgen en te optimaliseren.

 

Specialiteit: Intrinsiq is gespecialiseerd in het verzorgen van trainingen, cursussen, workshops en begeleidingstrajecten op het gebied van sport- en prestatiepsychologie in de sport, het onderwijs en het bedrijfsleven. Intrinsiq richt zich daarbij zowel op particulieren als op organisaties.

 

Doel: De trainingen zijn gericht op het verbeteren van het functioneren en het presteren van groepen en individuen. Ook het vergroten van de 'mentale controle' tijdens werk, sport of in het dagelijks leven staat centraal.

Sportpsycholoog randstad
Prestatiecoach Rotterdam
Mentale training

Mark Tuitert:

"Ik ben op m'n best als het vuur van binnen echt brandt!"

 

Filosofie: Iedereen beschikt over een intrinsieke mentale kracht: je innerlijke vuurtje! Een aantal facetten zijn van cruciaal belang om de intrinsieke mentale kracht te trainen, te optimaliseren en in te kunnen zetten: plezier, motivatie, controle en vertrouwen. Deze vier pijlers vormen de rode draad in de trainingen van Intrinsiq.

 

De prestatiecoaching van Intrinsiq is maatwerk! Intrinsiq bepaalt samen met jou de beste strategie voor ontwikkeling en prestatieverbetering. Wil je meer zelfvertrouwen, motivatie of plezier in je sport of werk? Meer controle op spannende momenten? Wil je beter leren omgaan met stress of heb je moeite met slapen? Of loop je tegen andere zaken aan? Intrinsiq gaat graag de uitdaging met je aan!

 

Rob Wareman

Politie Nederland - Kernteam Mentale Kracht

"De essentie van de topsport weet Yoran op een treffende wijze te vergelijken met het politiewerk. Met zijn bevlogen enthousiasme én kennis zet hij een duidelijk verhaal neer wat aansluit bij de beleving van politiemedewerkers."

Annouk van der Weijden

Schaatster - Olympische Spelen

"Met de hulp van Yoran ben ik doorgegroeid naar een zelfverzekerde sporter. Ik weet beter hoe ik met de spanning van belangrijke wedstrijden om moet gaan. Dit heeft mij geholpen mijn doel te kunnen bereiken: plaatsing voor de Olympische Spelen van 2014 in Sochi en 2018 in PyeongChang."

 

Anna Wester

Jong talent

"Yoran helpt mij om beter met moeilijke momenten om te gaan en de dingen die ik leer, helpen mij op momenten dat ik wil pieken."

Mitchell van der Gaag

Voetbalcoach

"Een sportpsycholoog is nog altijd een beetje een taboe in de voetbalwereld, maar Yoran weet deze muur door zijn werkwijze en eigen sportachtergrond heel makkelijk af te breken. Hij kan spelers helpen met zowel dingen in het veld als daarbuiten, waardoor hij een belangrijke rol speelt voor ons als technische staf binnen ons proces."